Tiedote

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset AitoVetissä

Haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä, ja siksi olemme laatineet asiakkaillemme ohjeet, jotka ovat voimassa toistaiseksi maanantaiaamusta 16.3.2020 alkaen.

 

  1. Jos omistajalla tai hänen lähipiirissään olevalla henkilöllä on flunssaoireita, toivomme teidän peruvan käyntiaikanne. Peruminen voidaan tehdä maksutta vielä saman päivän käynneille. Myös tallikäynneillä toivomme, että paikalla on vain henkilöt, joilla ei ole flunssanoireita.
  2. Saapuessanne klinikalle, toivomme että vietätte mahdollisimman vähän aikaa sisätiloissa lemmikkinne kanssa. Ilmoittautumisen voitte tehdä myös puhelimitse saavuttuanne pihaan, ja odotusaika olisi hyvä viettää ulkona/omassa autossanne.
  3. Lemmikin voi tuoda klinikan sisätiloihin vain yksi henkilö. Muita tuojia kehoitetaan odottamaan ulkona tai autossa. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa mielellään.
  4. Sisätiloissa ollessanne noudattakaa yleisiä hygieniaohjeita yskimisen/niistämisen/aivastelun suhteen. Käsihygieniasta voitte huolehtia pesemällä kädet myymälän vesipisteellä, käsidesiä on tarjolla useilla pöydänkulmilla. Henkilökunta neuvoo lisää tarpeen mukaan!
  5. Kahviautomaatti on toistaiseksi poistettu käytöstä. Päivitämme ohjeistuksia tarpeen mukaan kotisivuillamme, facebookissa ja instagramissa.

 

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ohjeittemme noudattamisesta. Toimintamme jatkuu muuten normaalisti ja pidämme jatkossakin hyvää huolta rakkaista lemmikeistänne!

marsu jenna

AitoVet Oy

AitoVet on yksityinen ketjuunkuulumaton eläinlääkäriasema Kouvolan Aitomäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella, maaseudun rauhassa. Aitovet Oy tarjoaa eläinlääkäripalvelut niin pien- kuin suureläimillekin.

avainlippu

 

Yhteystiedot

Aitomäentie 998


45100 Kouvola


Puh. 040 595 7823 pieneläinklinikka

        010 3114733 suureläinklinikka

Email: info(at)aitovet.fi 

         suurelainklinikka(at)aitovet.fi

        

Katso kartta

Aukioloajat

Pieneläinklinikka

Ma–to  klo 8–18

Pe        klo 8-17

La        klo 10-15

Suureläinklinikka

Ma-pe   klo 8-16

 


© 2020 | Aitovet Oy